Hårtrender 2024 och hårmode 2024

Hårmode 2024 och hårtrender 2024

”Våren symboliserar en nystart, och nu är det dags att ge även ditt hår en fräsch nystart! Med säsongens största hårtrender kan jag guida dig till att skapa en helt ny look för våren. Ge dig själv en förvandling med ett fantastiskt nytt hår. Året 2024 handlar om att ta hand om sig själv både utifrån och inifrån, och detta genomsyrar också skönhetsvärlden. Så varför inte unna dig själv lite self-care inom hälsa och skönhet?”

Bronde

Den perfekta blandningen av blond och brun. Inte för mörk och inte för ljus I år får bronden en uppdatering i form av baby balayage, medan markerade slingor byts ut mot varma karamellnyanser som smälter fint ton i ton. Även den ständigt trendiga smörkrämsblonden och beigebruna tonerna värms upp för att hålla dem fräscha och användbara för det nya året. Från rostade pekannötter till porcini-brunt ger dessa toppnyanser ny mening  ”gott nog att äta”
För hårmode 2024 håller dock ljusa slingor på att värmas upp och smälta samman bland brunetter. “I stället för de hårda avgränsande linjerna vi har sett, är dessa slingor mjukare och mer naturliga. Det passar både rakt och lockigt hår.

bronde
karamellfärg hår

Karamellfärgen

Karamellfärgen är varm och mild, vilket kan ta fram värmen i din hy. Denna nyans är särskilt lämplig för brunetter som vill lägga till lite ljus och dimension utan en drastisk förändring, en klar favorit när det gäller hårtrender 2024.
Observera att denna karamelliserade look är inneboende varm och passar därför bäst för varma hudtoner. “Det får verkligen din hud att vakna till liv, särskilt med den där extra glöden till ditt ansikte.Om din hudton lutar åt det kallare hållet har dessa nyanser en mix av varma och kalla toner som kan passa alla hudtoner. Det är det fina med färgexpertis du får från frisören.

Smörkräms-blond

Varmt smöriga toner är perfekta för dem som älskar en ljus och glänsande blondin eftersom guldet hjälper till att reflektera ljus,”“smörkrämsblond för håtrender 2024 är en dämpad version av en varm sommarblondin som också framhäver rodnaden i dina vinterkinder.

smörkrämsblond

Golden glow

Slutligen är chansen stor att den trend som har fått namnet “Golden glow” kommer att bli riktigt stor under 2024. Denna mjuka och subtila trend är endast märkbart i naturligt ljus och efterhärmar det där glowet som uppstår precis innan solen går ner. Perfekt för våren och sommaren!
Det är oundvikligt att rödbruna toner blir populära för kallare väder, särskilt fram till 2024, Förra året innebar uppkomsten av körsbärs-cola hår, medan det kommande året kommer att ge plats åt pekan-rött hår – en riktigt mättad och högglansig auburn
“Färgen matchar perfekt med ljus hy samtidigt som den förstärker den naturliga lystern hos mörkare hudtoner.

Rostad pekannöt

Vad vi också ser i trend för hår 2024 är Rostad pekanrött som också är en utmärkt övergång till de ljusare och djärvare röda nyanser vi kommer att se år 2024, tack vare dess subtila ton. “Den drar varken för mycket åt det röda eller det oranga hållet.
Inbäddad mellan jordgubbsblond, honungsblond och kopparorange är den förtrollande bärnstensglöden. ”Om du blandar en gyllene ton med koppar får du denna vackra bärnstensnyans som på ett sätt kompletterar alla hudtoner och ögonfärger. Den bronsiga färgen utstrålar värme utan att kännas mässingaktig, och dess rika nyans ger även fint hår illusionen av djup och dimension. ”Den är perfekt för skadat eller torrt hår, eftersom de varma tonerna får håret att se rikt och friskt ut.
Om du vill öka glödeffekten föreslår jag tunna och subtila ljusa slingor överallt eller bara längs din hårlinje för att lysa upp ditt ansikte. Tänk ”less is more”
rostad pekannöt

Vad är inne nu?

Hårmode 2024

2024 kommer inte  vara tråkigt. “Rött kommer fortsätta att vara i fokus i hårtrender 2024. “Ju ljusare desto bättre, röda sammetsröda toner. “Med rött är det alltid bra att tänka på hur det kommer kontrastera med din hudton och ögonfärg. “En kalltonad röd kommer till exempel att komplettera någon med rosa undertoner, medan en kopparfärgad röd kan få blå ögon att sticka ut.”Självklart betyder inte det att du behöver ha en masterexamen för att få det bästa röda.
“Fråga mig så hjälper jag dig till rätt färgton för  att få din bästa röda ton bäst framträdande för dig. fungerar det här för mig, eller finns det något bättre för min hudton?’” Jag ger dig förslag och råd som vi sedan konsulterar i frisörstolen. Vi diskuterar också realistiska förväntningar för vad som är möjligt för ditt hår. Underhåll av rött kan vara mycket, och det här är en av de svåraste färgerna att behålla.Men med Maria Nilas produkter bevarar vi färgen längre och med deras fantastiska colour refresh balsam i olika lämpade toner för just dig kan vi skräddarsy rätt färg som kommer att hålla.

Lyxig brunette

Det bruna håret dominerar på vårens visningar! För att få till den perfekta bruna färgen ska du följa ledorden mjuk, varm, naturlig och glansig!
hårtrender 2024
kopparrött

Kopparrött

Den varma och mjuka kopparfärgen som underton i både blont, rött och brunt hår ser vi mer av  i hårmode 2024. Kopparött lockigt hår som denna modell har är aldrig fel.

Kitty brunette

Den nya hårtrenden, kitty brunette, hämtar inspiration från den populära stilen med slingor och nyanser som har varit i ropet under flera år. Genom att väva in en blandning av kompletterande nyanser skapas en unik look som kan anpassas till varje person. Denna trend omfattar en harmonisk mix av choklad, guld och taupe, vilket ger en vacker kontrast och passar alla hårtyper och hudtoner.
Nyckeln är att skapa vackra blandningar av nyanser som ger ljus och djup på rätt ställen. “Jag skulle skapa kitty brunette med baby balayage, använda många olika toner och behålla några av de ljusare tonerna runt ansiktet.
kitty brunett
varma honungstoner

Varma honungstoner

Lyxiga beiga toner blanka och glansiga hår. Vi ser det på kändisar som Kim Kardashian, Rihanna och Adele.

Klipptrender

2024

En dramatisk klippning känns alltid som en nystart, men när det gäller korta hårtrender 2024 är de inte direkt nya. De är helt enkelt, ja, uppdaterade. Förra året var fullt av nostalgi – lockigt hår från ’80-talet, pixie-klipp från ’90-talet och lager från 2000-talet. Dessa stilar kommer fortfarande synas men du kommer märka en mer elegant, slät och glansig finish. Axellånga shagklipp har nu välputsade, avrundade kanter, mullets är slickade och våta, och lockar är snyggt fixade och stylade. Medan en rufsiglook  ger en tydlig känsla av “Vilken fest var du på igår kväll ger en tillbakadragen stil,

Den våta, eleganta looken lyser  praktiskt taget av självförtroende, de flesta av 2024 års korta hårtrender kommer att luta åt en sådan strömlinjeformad stil.Pixie-frisyren har länge varit en symbol för fräckhet och radikal förändring, båda utmärkta frisyrer att börja ett nytt år med. “Vem som helst med tillräckligt självförtroende kan bära ”en pixie” ta med en bild på din favorit pixie så fixar jag det. Om du har svårt att hitta den perfekta pixiefrisyren, tänk på din naturliga textur och arbeta med den, inte emot den. Till exempel, “någon med mestadels rakt hår skulle dra nytta av en pixie som är utformad för att ligga platt och kollapsa, medan någon med väldigt lockigt hår bör välja en pixie som har en mer tredimensionell, volymrik form och textur, Även om du behöver klippa håret ungefär var sjätte vecka för att behålla formen på klippningen, bör en pixie-frisyr vara lätt att underhålla och styla dag för dag.

The Rixie

En punkigare variant av pixie tydligt hör hemma på 90-talet, landar en mer avrundad en rixie. Mia Farrow-inspirerad pixie i en lekfull hälsning till 60-talet. “Det är en något sötare look som följer huvudets kurvatur.
Rixie
bixie

The Bixie

Ta en del pixie och två delar bob – skaka, inte röra – blanda med en nypa punkig attityd och vad får du? Bixien. Den är lite kortare upptill och lite längre nedtill – som en mullet men mycket chicare. Be om mjukare avstufade lager – lång längd bak och kortare lager som ramar in ansiktet. Eftersom den balanserar mellan punk och mullet behöver du klippa den för att behålla längden var sjätte till åttonde vecka är att rekommendera för denna frisyr.

Rundad Bob

Medan 2023 präglades av många raka klippningar och rufsiga manar, lutar 2024 åt det mjukare och mer kurviga hållet. Ett exempel är den avrundade, hakan-långa boben. “Den ser fantastisk ut med eller utan lugg,” Om du väljer lugg, använd en rund borste för att ge stilen en fullständigt bubbel-liknande look genom hela håret (en bra visuell trick om du har svårt med volym).

En bob är en kort frisyr som vanligtvis slutar någonstans kring hakan. En fransk bob är lite som det. Den främsta skillnaden är dess längd à la page-boy – bara en aning kortare än din genomsnittliga bob och slutar vanligtvis någonstans mellan käken och örsnibben. “Den kan bäras på otaliga olika sätt,men jag gillar verkligen denna längd.

Rundad bob
sidolugg

Sidoluggen

2000-talets snedlugg är tillbaka. Artisten Dua Lipa, skådespelaren Suki Waterhouse, modellen Taylor Hill och otaliga modeller på vårvisningarna är beviset på det. Men du behöver inte gå all-in som 00-talets realitykändisar, den moderna formen av sidoluggen får gärna ha lite mindre struktur. Funkar både i längre och kortare hår.

Face framecut Layers

Jennifer Anistons signaturfrisyr från serien ”Vänner” är tillbaka! Jag pratar förstås om ”The Rachel”Jag förutspår verkligen att den looken kommer att bli populär ännu en gång då uppklippningen runt hennes ansikte känns igen i trenderna som kommer 2024.
Face framecut layers

Hårmode 2024

män

Buzz cut

The buzz cut trenden håller i sig 2024 på de riktigt korta håren.
Snaggen är en frisyr där håret är mycket kort. Vanligtvis klipps det med en hårtrimmer så att det är exakt lika kort över allt. Även kallad ”buzz cut” även skinfaden fortsätter att vara är trendig 2024.
buzz cut
the shaggy cut

The Shaggy

The shag är en frisyr som är en av de mest avslappnade i herrklippen 2024, lämplig för dem som föredrar en mer avslappnad och dynamisk stil. Den skiljer sig från de övriga med sin lager på lager-gradient som pryder, eller snarare ramar in ansiktet. Den har en vintage och fräsch look, vilket låter 80-talet komma tillbaka och röra om i våra känslor. Louis Vuitton, Ami och Dries Van Noten var några av märkena som inte tvekar inför denna trend som vi också ser på catwalken 2024.

Skinfade

Detta är den klassiska fade-frisyren, men med tonvikt på sidorna. Som namnet antyder är tanken att göra den nedre delen slät, vilket gör huden synlig (nästan helt). Den kan kombineras med andra versioner av fade, som hög topp eller sidbena. Detta är en look som möjliggör en förnyad och modern framtoning, perfekt att bära helt enkelt stilrent och snyggt.
Med en mer klassisk och enkel stil kommer den så kallade “buzzcuten” Den kännetecknas av att vara kort och enhetlig, en populär stil som liknar den militära klippningen. Dess popularitet kommer att öka, eftersom traditionella, enkla och minimalistiska stilen syns än mer 2024,som också kommer att vara en del av de viktigaste trenderna.
Skinfade
sidbena

Sidbenan

Sedan 1940-talet har sidbena-frisyren erövrat salongerna. Men år 2024 kommer den  dominera totalt. Det är en formell stil med en mer romantisk touch, som om det vore den officiella Hollywood-frisyren.  Denna frisyr stylas åt sidan, vilket ger det mer volym. Den är så mångsidig och tidlös att den kan bäras oavsett om du är i 20-årsåldern, 30-årsåldern eller 40+. Det är också ett utmärkt alternativ för dem som vill komma till kontoret med en fräsch och attraktiv stil. Åh! Vi får inte förbise en viktig aspekt, det är viktigt att sidbena-frisyren är skarpt markerad.

Fade mulett

Fade-mullet är det perfekta valet för dem som vill ha en mer rebellisk och avslappnad look. Den kännetecknas av att vara kort på toppen och sidorna, men lite längre baktill. Klippt i lager hjälper till att få ett mer iögonfallande resultat.

fade mullet
Volym pompadour

Volym pompadour

För dem som vill prova denna eleganta frisyr rekommenderar jag att låta toppen av håret växa. Att kamma det bakåt för att skapa en slags uppslagen effekt är nyckeln till pompadour. Sidorna och baktill bör hållas korta. Utan tvekan är det idealiskt för att locka till sig sofistikation. Volym är synonymt med denna frisyr och en het trend 2024 för killar. ”Tänk James Dean look här” eller Brandon i 90talet Beverly Hills.

Klipptrender kvinna

2024

Maneten eller Jelly fishcut

Manetlooken kännetecknas av skarpa, tydligt kontrasterande lager som är betydligt olika i längd. Det långa lagret når ända ner till midjan, medan det korta lagret vanligtvis stannar vid hakan som en bob. För att efterlikna formen av det marina djuret är ändarna på bobsen inåtvikta, vilket ger det en rundad look som toppen av en manet, och de nedre lagren är utåtvikta för att likna dess tentakler.
maneten jellyfish cut
the shag pixie

Shaggy Pixie 2024

Om du redan älskar kort hår, är nästa nivå med en rufsig pixieklippning. Till skillnad från en traditionell pixieklippning är lagren i denna stil lite längre och mindre enhetliga så att du har lite mer längd och volym att arbeta med när du stylar det. Den har en rolig, lekfull vibb som fungerar med många aktuella estetiker, denna frisyr har oändliga möjligheter till variation. Du kan ha den bakåtslickad eller mycket volym och lockar om du så vill.

The Italian bob

Året 2024 kanske är det perfekta året att äntligen göra en stor klippning eftersom boben är på trenden, och den hetaste stilen just nu, den italienska boben, är ett utmärkt alternativ för skandinaviska hår. Den europeiskt inspirerade looken har ett hår i haklängd som subtilt formas för att falla runt ansiktet. Eftersom looken är lite längre än de flesta bobs och faller i en liknande stil som längre klippningar är det ett utmärkt första steg för dem som har funderat på kort hår.

italian bob
lagerklippt mullet

Lagerklippt mullet

Lager klippt mullet har långsamt men säkert ökat i popularitet över året 2023. Nu är det äntligen dags för denna stil att lysa än mer 2024I motsats till en traditionell mullet som gradvis blir längre, har denna moderna, dynamiska stil avskurna lager som ramar in ansiktet framtill och skarpt kontrasterande längre lager baktill. Det ger en kantig, innovativ look som vi ser mer och mer av 2024.

Gardinlugg

En stil som vi inte lämnar bakom oss år 2023 är gardinlugg. Dessa lager som ramar in ansiktet stannar vid kindbenen och ger ansiktet en halo-effekt. De är också det perfekta tillskottet till föning eftersom de framhäver volymen och lockarna. ”
”Älsk på den”
Gardinlugg
hippie junkie

Hippie yankee 2024

Återkomsten av hippies En flirtig lek med ikoniska frisyrer, från 70-talets inspirerade flätor till 60-talets överdrivna former, volym och silhuetter, en modern retrolook. Och denna frisyr bärs gärna med accessoarer i håret. ”Peace love and understanding”

Skäggtrender

2024

Skägget, är en tidlös symbol för maskulinitet och stil, har genomgått en anmärkningsvärd evolution genom historien. Från de tjocka, fulla skäggen som dominerade 2010-talet till de mer välskötta och definierade stilarna som tog över mot slutet av decenniet, har skägget alltid varit mer än bara ansiktshår; det är en representation av personlig tillväxt och förändring. I 2024 ser vi en fortsättning på denna trend, där individualism och unika stilar står i centrum.

Det klassiska skägget

Detta är en tidlös stil som symboliserar styrka och självsäkerhet. Detta skägg passar lika bra i formella sammanhang som i vardagliga situationer, vilket gör det till ett mångsidigt val för alla tillfällen.
Klassiskt skägg
Boxskägg

Boxskägg

För de som uppskattar precision är boxskägget ett skulpterat mästerverk. Denna stil kombinerar ett fullt skägg med skarpa, definierade linjer, vilket reflekterar en känsla av precision.
Efter ett årtionde av obruten popularitet är skägget fortfarande en trendig stil. Med skägg som är vanligare än någonsin har det stora, välmående skägget blivit en statussymbol och den ultimata modeaccessoaren. Stora och kraftfulla skägg är eftertraktade, men när det kommer till skägg finns det ingen universell stil. Ett noggrant utvalt skägg kan betona dina bästa drag och se till att du ser så bra ut som möjligt. Viktigt är att ha bra produkter som skägg shampo och skägg olja för en vårdad look. Även den trimmade kortklippta välansade skägget ser vi mer av 2024.

Hårfärger och

accessoarer 2024

 • Rött
 • Kopparrött
 • Chokladbrunt
 • Guldnyanser
 • Sandfärgade toner
 • Hårband i håren
hårtrender 2024
Lockigt hår
 • Lockig Pixie cut
 • Vågig bob
 • Halo cut
 • Birkin bangs
 • Butterfly cut

Vad tror jag om

hårmode 2024?

Vi har ju nyligen haft trendfrisyrer som ”The butterfly cut”, ”Textured bob”, ”Curtain bangs” och ”Boho waves”. I år kan du förvänta dig att läsa om namn som: Slob, microbangs, c-cut haircut, skinny lob, sharp shoulder cut, angled long bob och French layers!

Jag skulle säga att det är definitivt uppklippt hår som gäller! Fylliga och volym i håren! Och det jag märkt senaste tiden är att nästan alla kunder vill ha gardinlugg, mer volym och vispiga hår med studsiga blowouts i stället för lockar. Vill du gå lite mörkare så tror jag att chokladiga toner kommer vara så rätt! De bruna nyanserna har vi sett mycket nu i år på kläder, smink och nagellack. ”Det ska hända något i håren”

Den kalla eran på blonda hår är nu över och ersätts med varma toner i hår. Och fortsatt naturliga färger i håret som vi sett under 2023.
Och mindre kontraster i hårmode 2024 mer naturliga slingor än breda tjocka slingor som vi sett under 2023.
Även snygga balayage hår kommer vi se även i år , lowlight håller i sig som reverse balayage. det är när man använder sig av mörka slingor också i stället för bara ljusa, som är det vanliga sättet när du gör en traditionell balayage. fortsätter:
­Genom att applicera även mörka slingor skapar man en mer naturlig look, med fler dimensioner och mer kontrast! Reverse balayage är otroligt snyggt tycker jag och är glad att få se mer av den 2024.
Blockfärgerna ser jag att den yngre generationen gillar, att kunna ta fram en färg nyans som skiljer sig till den övriga färgen. Den placeras någonstans under håret så man kan kunna gömma den till osynlighet eller tas fram till synlighet.
Hårband, diadem, hårklämmor är också 2024.
Grunge inspirerat hår ’ala Curt Cobain Nirvana tror jag också vi får se mer av. ”Jag bryr mig inte mode” Grungestyle – antistilen som aldrig försvann rebelliskt, vintage och ostädat.
Tänk ”Ett organiserat kaos i hår.” Lockigt hår eller rakt? Du väljer.

Frisyren går att få till genom att använda produkter som hårspray och oljigare hårvax.

 

grunge

Countourcut, faceframing och skulpturklippning?

Rakt eller lockigt hår?

Kan jag spå kommer bli trendigt mer 2024. Vi såg lite av det 2023 men nu blir den en allmän trend. Jag tror trender med olika AI verktyg tar ännu mer fart 2024 och ökar i popularitet
I stället för en universell klippning anpassas hårtrender allt mer för att ta hänsyn till din personlighet, ansiktsform och drag.  AI-verktyg kommer användas flitigt hos frisören för att visa hur man önskar sin färg och form. Där du klipper in dig själv i bild för att tydligt se hur du kommer att se ut. Inga överraskningar
“Denna teknik handlar om att skapa en smickrande form för ditt hår. Frisören kommer att använda lager och vinklar för att skapa en look som framhäver dina drag.

Hårtrender 2024

 

 

Jonna Buachan en av Luleås bästa frisörer med lång erfarenhet av frisörbranchen. Hon har ett stort intresse för hårkonsten och de senaste trenderna. Jonna driver företaget Mind Jonna som är unik holistisk salong med tjänster för hela människans välmående.

Blogg

Vi behöver en inre motivator något som driver oss. Genom motivation stärker vi motivationen att göra förändringen genom att skapa en attraktiv vision för vad vi vill uppnå och bli medveten om vad vi längre inte vill uppleva, vad vi har fått nog av, det skapar energin av att bli tryckt framåt av det som vi inte längre vill uppleva och dragen framåt av vår attraktiva vision. I den andr...
Mina största inspirationskällor är mina klienter. I samtalen på mitt arbete lyssnar jag lyhört på vad människor behöver i sina liv det är en stor ledstjärna för mig att skriva min bloggar om, det jag hör skapar jag sedan kreativt i form av ord. Känner mig tacksam för mitt fantastiska arbete som jag kreativt och innovationsrikt får skapa med mitt företagande. Ja...
Vill du få mer ett flow i livet som blir bestående och leva mer medvetet från ditt högre jag och känna att livet inte är en kamp kan dessa kosmiska lagar vara bra att ha koll på. Lagar du behöver känna till för att hitta ditt "varför", "hur" och "vad" i livet. Okunskap om lagarna gör oss inte obundna av dem. Utan att känna till dem är vi andligt okunniga, och när vi samarbeta...
Instängda emotioner kan åstadkomma en mur runt ditt hjärta som hindrar dig från att leva livet fullt ut. Ditt hjärta genererar sextio till tusen gånger mer kraft och elektromagnetisk energi än din hjärna, vilket med god marginal gör ditt hjärta till det mest kraftfulla organet i hela din kropp. Hjärtat bildas också i livmodern först före hjärnan. Ditt hjärta är din varelses kärna...
Ännu ett år går mot sitt slut och jag kan bara konstatera att det varit ett rekordår för min del. Jag vill tacka alla nya och befintliga kunder och önska er ett gott slut och ett gott nytt år! Jag ser fram emot nästa år med tillförsikt och tror på ett lika bra 2022. Inom nästa år ser jag framemot att utveckla och tillföra Mind Jonna nya tjänster inom det holistiska konceptet....
På ett väldigt enkelt sätt beskrivet, det är som diskmedel som löser upp det som inte längre är kompatibelt. Diskmedlet löser upp fettet och gammal smuts som fastnat på porslinet men det försvinner inte om du inte tillför diskmedel och vatten tillsammans,ibland sitter smutset på ytan ibland mer ingrott. Samma är det i healing den behöver något att arbeta mot för att f...
Tillbaka till 70-talets diskoera. En ofixad mittbena med håret bakom öronen är hett och trendigt just nu. Pannband svettband ovanpå håret a’ la Björn Borg är tillbaka. Gala hår ju större hår desto bättre massor med volym. Män med lugg nu är det dags för killarna att titta under lugg.   Sjalett är hett låt längd...
Vibration i kvantfysik betyder att allt är energi. Vi vibrerar på vissa frekvenser. Varje vibration motsvarar en känsla, och i den ′′ vibrationella ′′ världen finns bara två sorters vibrationer, positiva och negativa. Alla känslor får dig att avge en vibration som kan vara positiv eller negativ. 1: a - * Tankar * Varje tanke sänder ut en frekvens till universum och d...
Maria Nila
Hur tar man hand om håret på bästa sätt? 1. Var försiktig med värme Värmebehandlingar från fön, lock- och plattång sliter enormt mycket på håret. Om du ska fixa till håret till något speciellt tillfälle och vill locka det med tång, använd då alltid så låg temperatur som det går. Och aldrig överstiga mer än 200 grader då smälter håret. Det räcker oftast med 180 grad...
hår
Hur snabbt växer hår?   Här kommer lite intressant fakta om hår som kan vara kul att veta. Det är allt från statistik, fakta om hårstråets uppbyggnad och annat du inte visste om hår. Hårets egentliga uppgift är att skydda skalpen från UV-strålning. Det är därför människor i varma länder har lockigare hår. Om håret blir rakt eller lockigt beror på vilken form som hårsäcken...
våga
Vad menar jag med det? Vad man ser? Och vad man inte ser? Oftast ser vi bara modet, det orädda, starka det framgångsrika. Men man ser inte oftast det som krävs för att nå dit.Misslyckanden, hårt arbete, disciplin, kritik, personlig utveckling, personlig avveckling utvärdera, omvärdera uppoffringar, risker, uthållighet, tvivel, självrannsakan, sena nätter, trötthet,...
julhälsning
Julen en tid av glädje Julen en tid av glädje! Julen närmar sig vilket är härligt på alla sätt och vis. Vi tänder ljus, lagar julmat och eldar i öppna spisen för att komma i stämning och mota bort vintermörkret. Jag känner julens tid är här, allt är stilla och en känsla av frid jag bär. Jag har alltid älskat allt som hör julen till. Jag menar julpynt, julmusik, julmarknad,...
corona rädslor
Vi behöver påminna oss om vad rädsla är. Och vad är det verkliga hotet? En av de största orsakerna till att vi inte lever det liv vi vill leva, växer till den vi är,och vill vara, samt uppnår det vi vill,är till stor del våra rädslor. Rädsla är en av människans centralaste känslor och ett av de största hindren vid personlig och andlig utveckling. Av alla grundkänslor ...
flyga
Det jag matar, växer. Det jag tränar stärks.Det jag tänker, manifesteras. Det jag känner,attraherar jag.   ------------------------------------------------------------ Läs mer från Mind Jonna: Intresserad av det senaste hårmodet? Vad skiljer de olika hårfärgsteknikerna åt? Kan balayage var något för dig? Här kan du läsa om hur du bäst tar hand om ditt hår. 30+ spänna...
kärlek
Vad är en holistiskt frisersalong? Valet av holistisk synsätt för hela människan som filosofi har för mig vuxit fram genom åren som en naturlig process då jag i mitt arbete som frisör sett behoven växa fram hos mina kunder och i min omgivning, att som frisör få glädjen att få hjälpa människor med att kunna erbjuda tjänster så att du kan få möjligheten att kunna ta hand om...
tävling frisör
”Att skapa uttrycka mig på olika vis har alltid varit mitt livselixir” Mitt konstnärliga uttryckt har visat sig på olika vis genom åren har det inte varit att skapa hårkreationer så har uttrycket kommit genom att måla tavlor, göra silversmidessmycken,uttryck,genom teater, dans,skrivande några att nämna. Jag har aldrig kunnat begränsa mig utan utforskandet, drivet nyfik...
stämgafflar
Må-bra-dag i Luleå hos Mind Jonna. Sari valde att ha en 4 timmar lång må-bra-dag hos Mind Jonna. Ett klokt val för att ta hand om sig själv. Klippning och färgning. Dagen började med att vi konsulterade vilken färg och längd som skulle passa Sari. Hon ville behålla längd på sitt hår så vi valde att klippa det axellångt. Vi började med att färga Saris h...
helande händer
Reiki för välbefinnande Vill du testa en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest och fysiska och mentala spänningar? Då kan Reiki vara något för dig. Reikin arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Hur går det t...
Har du funderat på några av de olika färgteknikerna Balayage, Ombre, Sombre, Colormelt, Ecaille och Folieslingor är och vad som skiljer dem åt? Vi reder ut det! Balayage Luleå Balayage blev stort i Sverige för cirka fyra år sedan och tekniken är fortfarande mycket populär. En typ av sling teknik. Balayage är alltså en färgteknik där färgen målas på håret för...
Återhämtning
Hjärtligt välkommen till min blogg! Hur återhämtar du dig? När sjunger din själ lite extra? Bilden är tagen från vackra Trollsjön där möts man av sagolik natur. En förtrollande vandring genom dalgången Kärkevagge till Rissajavri (Trollsjön) är ett av mina absoluta skönaste rekreations ställen för återhämtning och kraftsamling. Det får hela mitt system i...