stämgafflar

Må-bra-dag i Luleå hos Mind Jonna.

Sari valde att ha en 4 timmar lång må-bra-dag hos Mind Jonna. Ett klokt val för att ta hand om sig själv.

Klippning och färgning.

Dagen började med att vi konsulterade vilken färg och längd som skulle passa Sari. Hon ville behålla längd på sitt hår så vi valde att klippa det axellångt. Vi började med att färga Saris hår med naturliga sandbeiga toner med inslag av varma mockatoner. Till det färgade vi in tunna ljusa slingor som gick ton i ton för att skapa mer dimension och djup i hennes skandinaviska fintrådiga hår.

Vi klippte av hennes hår till en axellång längd så att hon fortfarande kan sätta upp håret snyggt,men också när det är utsläppt kunna få volym och att själv kunna locka sitt hår med lätthet.

När det var klart formade jag hennes ögonbryn med en vass kniv och färgade dem i en fin ton som passar hennes nyfärgade hår, hudton och hennes vackra ögon.

Hos Mind Jonna räknas både in och utsidan. Du kan få ett helhetskoncept och paketera dina tjänster online beroende på vad som passar just dina behov.

Sari hade fått en fin gåva från sin familj. En present för att ta hand om sig själv och valet föll på en kärleksfull och välgörande healing. Hon har nu påbörjat en fin inre resa och om tre veckor kommer hon åter på en till välgörande healingsession. Hur man upplever healingen kan vara olika från gång till gång beroende på dagsform.

Hur går healingsessionen till?

Hon fick börja med att lägga sig på en mjuk brits under en skön filt och jag börjar med att kolla att hon andas rätt. Sari fick börja med att känna in sin egen andning som är så viktig för oss alla.

Då hon ytandades uppmanade jag henne att lägga sin hand på magen och dra in luft genom näsan och andas hela vägen ner i buken. Magen ska höja sig som en ballong, då är andningen optimal. När vi bukandas signalerar vi till hela vårt system att allting är lugnt.

Mitt arbete som healer går ut på att hjälpa dig att höja din energifrekvens. Healingen hjälper dig att fokusera på att lösgöra och balansera blockeringar som påverkar och begränsar ditt liv på ett omedvetet plan.

En av min specialitet är inom healing och jag har varit verksam inom detta område 20år.

20 års erfarenhet

Under mina 20 år med healing har jag samlat på mig massor av kunskap och verktyg. Jag kan guida dig att hitta tillbaka till din egna inneboende energi, inre styrka och ditt sanna jag.

När du förstår hur du påverkas av energiblockeringar kan du börja frigöra dig från fysiska obalanser, gamla invanda mönster och beteenden. Energimedvetenhet går hand i hand med högre energifrekvenser, som i sin tur gör det lättare för dig att förbättra dina relationer, hitta lösningar på problem och skapa ett liv som innehåller allt du behöver

Förberedelse hos Mind Jonna för en healingsession med andlig vägledning och medvetenhet.

Jag börjar med att tona in kroppen i rätt frekvens och vibration med mina stämgafflar som arbetar igenom kroppen med toner framtaget för vårt energisystem med speciella frekvenser och hertz. Med hjälp av dem balanseras energinivåerna i kroppen som är uppbyggd av ett komplext energisystem.

Jag arbetar med det kvantfysiska fältet mellan kroppen och mina händer och känner av var motståndet finns och känner intuitivt hur jag ska arbeta med energin som finns där. Sakta för jag mina händer över kroppen och stannar till där jag känner kyla, värme eller ett motstånd som enklast kan beskrivas som en magnet med plus- och minusladdning. Jag har lärt mig att tyda energin som kan kännas elektrisk i händerna. Alla dessa signaler under healingen guidar mig hur jag ska arbeta med energin som finns.

I slutet av healingsessionen spelar jag på ett instrument som heter steeldrum. De behagliga tonerna som spelas kan få kroppen och sinnet att bli mer alert för uppvaknande. Dessa toner är välgörande i samband med healingen och är en form av ljudterapi.

Sari beskrev sin upplevelse av min Infinite light healing så här:

”Jag fick vara här och nu i min egen bubbla. Känna in värmen och tyngden på sina ställen och vågorna som tog tyngden med sig .”

Det Sari var med om var möjligheten att nå djupare kontakt till sin kropp och landa i sig själv. Värmen som hon beskriver är blockeringar som satt sig i kroppen, som släpper, och kan kännas både som kyla eller värme. Det är inte ovanligt att man kan börja frysa efteråt.

När du läker dig själv läker du din omgivning / Jonna

Allt som du har varit med om minns kroppen energimässigt. Negativa minnen skapar blockeringar/begränsningar och stress. Det kan leda till både fysiska, psykiska symptom samt obalanser som till slut kan leda till sjukdomar.

När ditt energisystem renas från blockeringar, får du mer tillgång till din energi och livskraft. Du kan uppnå en högre medvetenhet som ger dig förmågan att skapa mer balans och möjligheter i livet.

Kroppens egna fantastiska självläkningförmåga kan även börja fungera när energimässiga blockeringar medvetandegörs och frigörs. Kroppen får då möjligheten att läka såväl fysiskt, känslomässigt, mentalt, själsligt och andligt.

Livets energilagar består av:

  • Det jag matar växer.
  • Det jag tränar stärks
  • Det jag tänker manifesteras
  • Det jag känner attraherar jag.

Det som påverkar dig är

  • Vad du tänker för tankar.
  • Vad du säger.
  • Hur du handlar/agerar.
  • Vad du äter.
  • Vad du bär för färg på dina kläder.

Ta hand om dig och varsam med din vibe, du är värdefull.❤️

————————————————————

Läs mer från Mind Jonna:

Intresserad av det senaste hårmodet?

Vad skiljer de olika hårfärgsteknikerna åt?

Kan balayage var något för dig?

Här kan du läsa om hur du bäst tar hand om ditt hår.

30+ spännande fakta du inte visste om hår. 

Dags att klippa sig och du är ute i sista minuten? Mind Jonna har drop in i mån av tid.

Vill du öka ditt inre välmående? Läs om Reiki och healing här.

Boka tid hos Mind Jonna.

Till startsidan för Mind Jonna.

 

Vad tycker du? Skriv gärna en kommentar.