Återhämtning

Hjärtligt välkommen till min blogg! Hur återhämtar du dig?

När sjunger din själ lite extra?

Bilden är tagen från vackra Trollsjön där möts man av sagolik natur. En förtrollande vandring genom dalgången Kärkevagge till Rissajavri (Trollsjön) är ett av mina absoluta skönaste rekreations ställen för återhämtning och kraftsamling. Det får hela mitt system i harmoni och balans. Naturens storslagenhet och tystnaden som omfamnar en är som balsam för själen. Att komma bort från stadens brus för en stund är lycka för mig.

Hösten är här och det är en magisk tid uppe i fjällen.??

I min blogg kommer jag att dela med mig och inspirera er i personlig, andlig utveckling, healing, coaching, hälsa, hårkonst , mode, trender, resor och natur. Allt som får själen att vissla. Det kan handla om allt möjligt som inspirerar mig som människa.

Välkomna att följa och läsa min blogg. ?❤️

 

Läs mer från Mind Jonna:

Intresserad av det senaste hårmodet?

Vad skiljer de olika hårfärgsteknikerna åt?

Kan balayage var något för dig?

Här kan du läsa om hur du bäst tar hand om ditt hår.

30+ spännande fakta du inte visste om hår. 

Dags att klippa sig och du är ute i sista minuten? Mind Jonna har drop in i mån av tid.

Vill du öka ditt inre välmående? Läs om Reiki och healing här.

Boka tid hos Mind Jonna.

Till startsidan för Mind Jonna.

Vad tycker du? Skriv gärna en kommentar.