Återhämtning

Hjärtligt välkommen till min blogg! Hur återhämtar du dig?

När sjunger din själ lite extra?

Bilden är tagen från vackra Trollsjön där möts man av sagolik natur. En förtrollande vandring genom dalgången Kärkevagge till Rissajavri (Trollsjön) är ett av mina absoluta skönaste rekreations ställen för återhämtning och kraftsamling. Det får hela mitt system i harmoni och balans. Naturens storslagenhet och tystnaden som omfamnar en är som balsam för själen. Att komma bort från stadens brus för en stund är lycka för mig.

Hösten är här och det är en magisk tid uppe i fjällen.??

I min blogg kommer jag att dela med mig och inspirera er i personlig, andlig utveckling, healing, coaching, hälsa, hårkonst , mode, trender, resor och natur. Allt som får själen att vissla. Det kan handla om allt möjligt som inspirerar mig som människa.

Välkomna att följa och läsa min blogg. ?❤️

Vad tycker du? Skriv gärna en kommentar.

Tack för att du gillar
Mind Jonna på facebook.
Missa inga nya blogginlägg,
erbjudanden och nyheter.