Vibration i kvantfysik betyder att allt är energi. Vi vibrerar på vissa frekvenser. Varje vibration motsvarar en känsla, och i den ′′ vibrationella ′′ världen finns bara två sorters vibrationer, positiva och negativa. Alla känslor får dig att avge en vibration som kan vara positiv eller negativ.

1: a – * Tankar * Varje tanke sänder ut en frekvens till universum och den frekvensen återvänder till ursprung, så i fall om du har negativa tankar, av nedslående, sorg, ilska, rädsla, rädsla, kommer allt tillbaka till dig … Detta är anledningen till att det är så viktigt att du tar hand om kvaliteten på dina tankar och lär dig att odla mer positiva tankar. Negativa tankar kan lagras i din kropp och göra dig sjuk.

2: a – * Företagen * Personerna runtomkring dig påverkar direkt din vibrationsfrekvens. Om du omger dig med glada, positiva och beslutsamma människor kommer du också att gå in i denna vibration. Om du omger dig med klagande, förtalande och pessimistiska människor, var försiktig! Detta beror på att de kan minska din frekvens och därför förhindra att du utnyttjar attraktionslagen till din fördel.

3: e – * Musik * Musiken är väldigt kraftfull. Om du bara lyssnar på musik som handlar om död, svek, sorg, övergivenhet, så kommer det att störa det du vibrerar. Var uppmärksam på musikens ord du lyssnar på, det kan minska din vibrationsfrekvens. Och kom ihåg: du drar till dig exakt vad du vibrerar i ditt liv.

4: e – * Saker du tittar på * När du tittar på program som hanterar olyckor, dödsfall, svek etc. din hjärna accepterar detta som verklighet och släpper ut en hel del kemi i din kropp, vilket påverkar din vibrationsfrekvens. Titta på saker som får dig att må bra och hjälpa dig att vibrera på högre frekvens.

5: e – * Atmosfären * Vare sig hemma eller på jobbet, om du spenderar mycket tid i en oorganiserad och smutsig miljö, kommer det även att påverka din vibrationsfrekvens. Förbättra din omgivning, organisera och sanera din miljö. Visa universum att du passar att ta emot mycket mer. Ta hand om det du redan har!

6: e – * Ordet * Om du låtsas eller talar illa om saker och människor, påverkar det din vibrationsfrekvens. För att hålla din frekvens hög är det nödvändigt att bryta vanan att klaga och tala illa om andra. Så undvik drama och offer. Ta ansvar för valen i ditt liv!
7: e – * Tacksamhet * Tacksamhet påverkar positivt din vibrationsfrekvens. Det här är en vana som du borde ta med i ditt liv nu. Börja tacka för allt, för de bra sakerna och det du anser vara dåligt, tacka för alla erfarenheter du har haft. Tacksamhet öppnar dörren för att bra saker ska hända positivt i ditt liv.
8:e – Kärlek* Vad du än har motstånd mot, närma dig det med vänlighet och kärlek.
Vi-är-en.
Det som triggar dig är ett utmärkt sätt att se som din största läromästare,fråga dig själv vad händer hos dig och varför blir jag upprörd.
Att lära sig något från sitt motstånd.


Blir du inspirerad följ gärna min blogg så du inte missar inlägg. Här kommer jag att dela med mig av före/efter bilder på hår, hälsa, healing, personlig utveckling, coaching

mindjonna blogg,

Vad tycker du? Skriv gärna en kommentar.