Tillbaka till 70-talets diskoera.

En ofixad mittbena med håret bakom öronen är hett och trendigt just nu.

Pannband svettband ovanpå håret a’ la Björn Borg är tillbaka.
Gala hår ju större hår desto bättre massor med volym.
Män med lugg nu är det dags för killarna att titta under lugg.

 

Sjalett är hett låt längderna hänga fritt och toppa med en sjalett.Naturligt nyanserat både styling och färgton lämnar ett naturligt och avslappnat intryck.
Flickig glamour flikig lugg härliga lockar och i volym.
Vågor och lockar på killar är trendigt det ska vara kaxigt och lekfullt.
Wolfcut hair
En trend från 60- talet som varit stor sommaren 2020 fortsätter ännu bla,
Billie Eylish ser man bära denna flikiga extremt uppklippta frisyr med flikig gardin lugg. Det är den gamla hockey-frillan men med en modern touch.
En kontnärlig känsla med kreativitet i vår hand flyttar vi oss mot handgjorda och bläcksvarta tekniker i skira blomtryck som uttrycker mer struktur och utsmyckning än enkelt tryck. Det är en drömmande abstrakt anda som hyllar hantverket. Artful Feeling väljer handgjort framför massproducerat handlar om individualitet och självförverkligande För håret gäller lockar och volym i mjukt skiftande nyanser av rött, guld och beige.
Whimsy handlar oväntade kontraster. Extrema proportioner och dramatiska silhuetter. Det finns en kostymliknande känsla här men man blickar alltid framåt aldrig tillbaka med ett fräscht modernt etos vintage former accentueras av korta skarpa vassa snitt i svala nyanser av blont och metalliska toner.
På catwalken ser vi newfemininity rotad i klassicism med en kärlek till enkelhet,balans och modernism.En ny riktning har tagits vilken började med Diors legendariska New Look som omfamnat ett diskret självförtroende enkelt men ändå vårdat,den ber inte om ursäkt, det är klart med vackert klippt glänsande snyggt hår i ombrenyanser av mjuk naturlig och överdådig choklad.

Följ MindJonna Facebook Instagram

Vad tycker du? Skriv gärna en kommentar.