Ännu ett år går mot sitt slut och jag kan bara konstatera att det varit ett rekordår för min del. Jag vill tacka alla nya och befintliga kunder och önska er ett gott slut och ett gott nytt år! Jag ser fram emot nästa år med tillförsikt och tror på ett lika bra 2022.

Inom nästa år ser jag framemot att utveckla och tillföra Mind Jonna nya tjänster inom det holistiska konceptet. Jag har förkovrat och utbildat mig ännu mer under 2021 och ser framemot att fortsätta med det och få börja föra in bitar av det i större utsträckning. Givetvis fortsätter jag som den kreatör jag är inom hårkonstens värld. Mind Jonna är en holistisk verksamhet och är i ständig utveckling. Mitt mål är att gå dit hjärtat sjunger.

Lyckan att ha det fria valet att välja mina tankar, handlingar och val. Jag har hittat min självstyrning och mitt självledarskap på ett balanserat sätt, Vi alla är konstnärer i vårt egna liv och målar de färger på vår tavla som vi vill det ska se ut. Att kunna behärska dessa är en ynnest och däri ligger min frid min lycka i insikt och förvärv. Låt aldrig något eller någon näsla sig in i din egenstyrning. Det är du som bestämmer.

Hur väljer jag att värdera och reagera på mig själv och omvärlden? Hur väljer jag aktivt att nå de psykologiska mönster, som kan få en människas subjektiva bild att omkullkastas eller omvärderas? Låt dig inte snurra runt av någon annans idéer och sanningar utan flyg fritt.

Svaren finns inte där ute i någon annans bok,vetenskap eller någon annans sanning. Den är närmre än du tror, lyssna och lär, men lyssna in till din egen melodi. Hitta din egna unika ton för det är trots allt det som räknas.

Den sanningen finns inom dig i ditt eget ljus kan du lita på till 100% och du är ett med källan.

Leta, ifrågasätt och känn in hur det landar inom dig. Säg ja till det som resonerar med dig, säg nej till det som inte resonerar. Bli medvetet selektivt uppmärksam på sådan information som bekräftar dina egna uppfattningar. Fortsätt välja ditt högre jag varje dag, dina kanaler och frekvens. Tona in den som resonerar med din, sålla, välj bort annat som inte resonerar med ditt högre jag. Det är inte svårare än så.

Gilla, bry dig om det som känns rätt för dig välj bort det andra. Får detta mitt hjärta att sjunga eller inte?

Bli som en falk och flyg uppifrån för att se det större perspektivet. Välj klokt utifrån dig själv och glöm inte bort vem du är. Inne i dig bor alla svar, aldrig där ute. Det är du som är på promenad, gud är alltid hemma ,glöm inte det. Du är och kan vara källan för du är sprungen ur källan.

För någon kan det verka mörkt, så kan det vara men lys upp stigen genom att vara i ditt ljus. Hjälp någon om den vill se klarare. Den som inte vill, lämna låt bli.

Vi är alla en del av alltet. Att kollektivt lysa på vårt sätt är inre styrka och mod. Ibland tas det emot bra, ibland mindre bra. Gå inte in rädsla eller affekt utan förbli falken och se uppifrån. Ibland behövs ingen åsikt eller värderande. Att låta det vara är kraftfullt i sig.

Fortsätt sätta en kärleksfull intention och sänd en tanke av kärlek. Känns det bra inom dig blir det det ljus du vill se inom och utanför dig. Det blir bra.

Låt var och en ha sin upplevelse från där den verkar och från sin modell och bild av världen.

Ack källan har en plan för dig och mig, en intelligent sådan. Större än oss själva och vi är inte ansvariga för någon annans plan, bara vår egen. Att gå in och försöka förändra är lönlöst för oftast är bilden inte samma som din.

Kärlek är att låta varje individ hitta sin egen bit i livet.”

Fortsätt älska livet, var kreativ som du skapades att vara. Gå de spår som du ser är ämnade för dig. Andas in den fria friska luften och välj allt det goda på din väg. Välj att se det goda i varandra med varandra. Möjligheterna finns alltid inom oss, se storheten i dig själv och andra.

Vi är ett, flyg högt som falken det tänker jag göra.

Med dessa ord vill jag lysa ditt 2022 med ett hejdundrande Gott nytt år. 💫❤️💥

Vad tycker du? Skriv gärna en kommentar.