Reiki Luleå och Infinite Light Healing

Reiki och Infinite light healing

God hälsa och ett gott välmående är en grundläggande förutsättning för människors möjlighet att nå sin fulla potential. Tar du hand om dig både kroppsligt och själsligt skapar du en bra grund till ett hälsosamt, harmoniskt och balanserat liv. reiki luleå.

Här hos Mind Jonna erbjuder jag två former av healing som kan hjälpa dig att uppnå detta. reiki luleå.

 

Reiki Luleå

Vill du testa en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest och fysiska och mentala spänningar?  Då  kan Reiki  vara något för dig. Reikin arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.

Hur går det till?

Vid en Reikibehandling är du fullt påklädd och ligger bekvämt under en filt på en behandlingsbänk. Behandlingen tar ca 45 min. Jag håller mina händer stilla direkt på eller en bit ovanför din kropp och förmedlar då värme och energi som får dig att känna dig lugn och avslappnad.

Under en behandling kan spänningar, känslor och minnen (medvetna och omedvetna) lösas upp och komma till ytan. Detta kan hjälpa till att öka din medvetenhet om den egna kroppen och vad den behöver för att läka. Behandlingen avslutas alltid med ett samtal där vi delar tankar och upplevelser och hur vi går vidare för att öka ditt välbefinnande och växande som individ.

Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Det innebär att om du har ”friskvårdspeng” på jobbet kan du använda den till Reikibehandlingar.

Reiki kan återställa chakrabalansen (energisystemen  i kroppen.) Läs mer om energisystem och våra chakran här>>.

Om du önskar fördjupa dig och läsa mer om Reiki kan du gå in på Reikiförbundets hemsida:

http://www.reikiforbundet.se/

  Reiki Luleå
  stressbehandling
  healing
  helande händer
  stämgafflar
  Steel drum
  Pendel healing

  Infinite Light healing/ Sound frequency

  Med Infinite Light healing kommer du i kontakt med ditt högre jag på ett djupare plan. Healingen hjälper din aura  ditt energifält att expandera och komma vidare i din energihöjning samt behålla energinivån mer balanserad. Frekvenshöjningen som healingen ger påverkar på flera nivåer:
  • emotionellt
  • mentalt
  • fysiskt
  • själsligt
  • andligt
  Jag arbetar med healing genom mina händer. Jag håller dem en bit ovanför och runt kroppen. I healingen arbetar jag med ljud som kommer i direkt kontakt i dig på olika plan:
  • Med Chakra tuning forks spelas toner i speciella frekvenser och hertz för att på så sätt balansera energinivåerna inom dig.
  • Steel drum används för att skapa harmoni inom dig och en höjd känsla av välbefinnande.

  Med en kristallpendell renas ditt system och du kan uppleva ljusförnimmelser som går genom kroppen.

  Infinite light healing är en kraftfull dynamisk healing som inte lämnar dig oberörd. Du kommer i direkt kontakt med ditt hjärta.
  Distansen mellan mina händer och kroppen, mellanrummet, är det kvantfysiska fältet. Där sker något som kan upplevas av dig som:
  • förnimmelser
  • minnen som kan passera
  • känslor som kan överskölja dig starkt
  • känslan av att hamna i ett drömliknande tillstånd.
  Denna healing öppnar upp sidor hos dig där du kan få insikt i dig själv på olika vis.
  Vill du vara med om en annorlunda upplevelse i en resa genom dig själv är det denna healing du ska prova som du kommer att bära med dig länge.

  Varför inte unna dig en heldag hos Mind Jonna med behandlingar för yttre och inre välbefinnande? Här kan du läsa om en sådan.>>

  eller ring
  070-6415512.

  Sökord: reiki luleå, healing luleå, stressbehandling, luleå, reiki, luleå, healing, reiki massage, reiki healing fungerar det, reiki musik, reiki i luleå, stressbehandling, ångestbehandling, ångest, oro, smärtbehandling luleå, smärtbehandling, behandling för välmående, hur fungerar healing, vad är healing, reiki i norrbotten, exklusiv behandling, privat behandling, reiki i luleå