Hårtrender 2021 och Hårmode 2021

Hårtrender 2021 och hårmode 2021

Vad kan vi förvänta oss av hårtrender 2021.

Hårtrender 2021 och hårmode 2021

Frisyrer hämtade från det gulliga 90-talet?

hårmode 2021

Hårtrender 2021? Vad kan vi förvänta oss?

Ett hårmode som gäller 2021 är att vi ska ha frisyrer och se ut som då vi lyssnade på grunge och tittade på “Skilda världar”, det är sant, 90-talet är här för att stanna. Hårtrender 2021 är exempelvis pottfrisyrer likaledes mittbenor och pager fortsätter vara hett och kan ses på allt från små barn till modemedvetna män. Så ta chansen du alltid drömt om och klipp dig som en pojkbandsmedlem eller som Kurt Cobain. Ett hårmode för dig som längtar tillbaka.

En smidig och snygg frisyr.

Visst kan det vara härligt att få göra sig i ordning en lång stund och ge sig tid att styla håret – men enligt de senaste trendprognoserna har detta nu nått sitt slut. Hårtrender 2021 och hårmode 2021 pekar  åt att man ska satsa på en stil som är vacker i sig, som ett hantverk, utan att behöva alltför mycket styling. Huvudsaken är att looken är individuell och speglar dig som person. Ett konkret exempel på detta är att de luggar som klipps i år gärna får vara lite ojämna. Det visar på personlig smak och en tydlig tanke i hantverket.

Hårfärg och frisyrer 2021? Vad gäller nu?

Pastellfärger är något vi redan börjat älska att ha i håret, och det med besked. Lyckligtvis är dessa ljusa kulörer minst lika populära denna säsong – en pastellrosa frisyr är hårtrender 2021 svar på blondering. Dock har en annan färgpalett också trätt in på arenan i år: neonfärgerna. Precis som på klädfronten tar sig denna kaxiga trend fram både i frisyr 2021 och hårmode som gäller denna säsong, som en stark kontrast till de snällare pastellerna. Med en sådan stil visar individen sin personlighet på ett påtagligt sätt.

hårtrender 2021

Kreativt hårmode 2021?

Trenden går också mot korta lockiga frisyrer när det gäller hårtrender 2021 som håller i sig under året. Val som är mycket excentriska, eftersom sådana idéer för hårstyling ser mycket imponerande och unika ut, men samtidigt djärva.Man vill skapa frisyrer med unika lockar där vissa sidor mer raka håret blandas med både stora och små lockar för ett djup och dimension i look. Det är tydligt att lockiga frisyrer är mycket omfattande, varför du noggrant måste välja modellfrisyrer för lockigt hår så att frisyren inte fyller ditt ansikte och inte gör din silhuett tyngre. I hårmode 2021 är lätt fluffiga lockar också något nytt.

 

frisyrer 2021

Vilka hårfärger gäller nu?

Hårfärg och frisyrer 2021

Pastellbalayage, en lekfull hårtrend för 2021.

En klassiker Balayage blond.

Om du vill rama in ditt ansikte på ett snyggt sätt kan denna hårfärg passa bra. En klassisk hårfärg under 2020 men inget säger att det inte det hårmodet ska fortsätta under 2021.  Det är en efterfrågad färgning bland kunderna. Man blandar en mörkare grundfärg som sedan blandas med slingor.  Det skapar en vacker inramning runt ansiktet och resultatet blir fantastiskt.

Hårtrenden med tjocka highlights gör comeback 2021.

Tjocka highlights kommer att göra en rejäl comeback under 2021. Highlightsen som kan göras med antingen naturliga nyanser eller djärva grundfärger är vanligtvis ca 3-5 centimeter breda och görs för att skapa en skarp kontrast mot din naturliga hårfärg. En spännande blandning som kommer bli ett spännande hårmode under 2021.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Ashley Hawkins (@ashleyhawkins.stylist)

 

Winter bronde

Denna hårfärg som varken är askblond eller guld,  är en vacker kombination av båda två. En hårfärg med blandning av highlights och mellanljusa toner skapar en flerdimensionell nyans av svala beiga och varma sandiga toner. Perfekt för den som vill ha den där härliga strandkänslan året om.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Iconic Beauty Salon (@iconic_beauty___)

 

Queen’s Gambit har givit avtryck i årets hårmode.

Denna fantastiska nyans i rött är en självklar hårtrend för 2021 har ökat i popularitet efter att ha visats i serien The Queen´s Gambit. En snygg och sofistikerad färg av högsta hårmode som är djupare än kopparröd och men inte lika ljus som rödbrun. Det är bra att göra touch-ups med 4-6 veckors mellanrum för att inte riskera att färgen bleks. (Om man inte vill ha det så förstås).

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Micheline Flé (@nouvel_hair_by_micheline_coiff)

 

 

Isnyans, en fantastiskt snygg hårtrend.

Den gyllene svarta

frisyr 2021

 

Jonna Buachan en av Luleås bästa frisörer med lång erfarenhet av frisörbranchen. Hon har ett stort intresse för hårkonsten och de senaste trenderna. Jonna driver företaget Mind Jonna som är unik holistisk salong med tjänster för hela människans välmående.

Mind Jonnas

Blogg

Hur fungerar helande energi?

På ett väldigt enkelt sätt beskrivet, det är som diskmedel som löser upp det som inte längre är kompatibelt. Diskmedlet löser upp fettet och gammal smuts som fastnat på porslinet men det försvinner inte om du inte tillför diskmedel och vatten tillsammans,ibland sitter smutset på ytan ibland mer ingrott. Samma är det i healing den … Continue reading Hur fungerar helande energi?

Hårtrender just nu att ha koll på!

Tillbaka till 70-talets diskoera. En ofixad mittbena med håret bakom öronen är hett och trendigt just nu.   Följ MindJonna Facebook Instagram

8 saker som påverkar din frekvens ur ett kvantfysiskt perspektiv.

Vibration i kvantfysik betyder att allt är energi. Vi vibrerar på vissa frekvenser. Varje vibration motsvarar en känsla, och i den ′′ vibrationella ′′ världen finns bara två sorters vibrationer, positiva och negativa. Alla känslor får dig att avge en vibration som kan vara positiv eller negativ. 1: a – * Tankar * Varje tanke … Continue reading 8 saker som påverkar din frekvens ur ett kvantfysiskt perspektiv.

10 tips för det perfekta håret

Hur tar man hand om håret på bästa sätt? 1. Var försiktig med värme Värmebehandlingar från fön, lock- och plattång sliter enormt mycket på håret. Om du ska fixa till håret till något speciellt tillfälle och vill locka det med tång, använd då alltid så låg temperatur som det går. Och aldrig överstiga mer än … Continue reading 10 tips för det perfekta håret

30+ spännande fakta du inte visste om hår.

Har du koll på håret? Här kommer lite intressant fakta om hår som kan vara kul att veta. Det är allt från statistik, fakta om hårstråets uppbyggnad och annat du inte visste om hår. Hårets egentliga uppgift är att skydda skalpen från UV-strålning. Det är därför människor i varma länder har lockigare hår. Om håret … Continue reading 30+ spännande fakta du inte visste om hår.

Hur möter vi den nya tiden?

Det är en utmanande tid vi människor går igenom just nu på många plan. Vad kan vi göra när världen, som vi tidigare sett, är i gungning och förändras? Hur kan vi ta ansvar för vårt liv och vår framtid och låta oss styras mot de mål som vi önskar? •Släpp illusionen om ”det bestående”, … Continue reading Hur möter vi den nya tiden?

Vad man ser och inte ser? Hur blir man framgångsrik?

Vad menar jag med det? Vad man ser? Och vad man inte ser? Oftast ser vi bara modet, det orädda, starka det framgångsrika. Men man ser inte oftast det som krävs för att nå dit.Misslyckanden, hårt arbete, disciplin, kritik, personlig utveckling, personlig avveckling utvärdera, omvärdera uppoffringar, risker, uthållighet, tvivel, självrannsakan, sena nätter, trötthet, utmattning. Det … Continue reading Vad man ser och inte ser? Hur blir man framgångsrik?

Julhälsning från Jonna

Julen en tid av glädje Julen en tid av glädje! Julen närmar sig vilket är härligt på alla sätt och vis. Vi tänder ljus, lagar julmat och eldar i öppna spisen för att komma i stämning och mota bort vintermörkret. Jag känner julens tid är här, allt är stilla och en känsla av frid jag … Continue reading Julhälsning från Jonna

Vi är sammanlänkade till naturen!

Se på oss när vi låg i vår mammas mage, placentan som också kallas för livets träd är ingen slump, att den ser ut som ett träd är för att vi är ett med naturen, problemet är att vi har glömt bort vårt ursprung, Varför känner vi sådan frid när vi är i skogen bland … Continue reading Vi är sammanlänkade till naturen!

Befria dig från dina rädslor och lär dig att omfamna din rädsla.❤️

Vi behöver påminna oss om vad rädsla är. Och vad är det verkliga hotet? En av de största orsakerna till att vi inte lever det liv vi vill leva, växer till den vi är,och vill vara, samt uppnår det vi vill,är till stor del våra rädslor. Rädsla är en av människans centralaste känslor och ett … Continue reading Befria dig från dina rädslor och lär dig att omfamna din rädsla.❤️

Alla kan flyga?!

Det jag matar, växer. Det jag tränar stärks.Det jag tänker, manifesteras. Det jag känner,attraherar jag.   ———————————————————— Läs mer från Mind Jonna: Intresserad av det senaste hårmodet? Vad skiljer de olika hårfärgsteknikerna åt? Kan balayage var något för dig? Här kan du läsa om hur du bäst tar hand om ditt hår. 30+ spännande fakta … Continue reading Alla kan flyga?!

Delarna gör helheten. Vad är chakra?

Vad är en holistiskt frisersalong? Valet av holistisk synsätt för hela människan som filosofi har för mig vuxit fram genom åren som en naturlig process då jag i mitt arbete som frisör sett behoven växa fram hos mina kunder och i min omgivning, att som frisör få glädjen att få hjälpa människor med att kunna … Continue reading Delarna gör helheten. Vad är chakra?

Kreationer från frisörtävling och hårvisningar.

”Att skapa uttrycka mig på olika vis har alltid varit mitt livselixir” Mitt konstnärliga uttryckt har visat sig på olika vis genom åren har det inte varit att skapa hårkreationer så har uttrycket kommit genom att måla tavlor, göra silversmidessmycken,uttryck,genom teater, dans,skrivande några att nämna. Jag har aldrig kunnat begränsa mig utan utforskandet, drivet nyfikenheten … Continue reading Kreationer från frisörtävling och hårvisningar.

Må-bra-dag. Klippning, färgning och healing i Luleå

Må-bra-dag i Luleå hos Mind Jonna. Sari valde att ha en 4 timmar lång må-bra-dag hos Mind Jonna. Ett klokt val för att ta hand om sig själv. Klippning och färgning. Dagen började med att vi konsulterade vilken färg och längd som skulle passa Sari. Hon ville behålla längd på sitt hår så vi valde … Continue reading Må-bra-dag. Klippning, färgning och healing i Luleå

Reiki för har många fördelar. Behandling mot stress, ångest och smärta.

Reiki för välbefinnande Vill du testa en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest och fysiska och mentala spänningar? Då kan Reiki vara något för dig. Reikin arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Hur går det till? Vid … Continue reading Reiki för har många fördelar. Behandling mot stress, ångest och smärta.

Balayage, Ombre, Sombre, Colormelt, Ecaille och Folieslingor?

Har du funderat på några av de olika färgteknikerna Balayage, Ombre, Sombre, Colormelt, Ecaille och Folieslingor är och vad som skiljer dem åt? Vi reder ut det! Balayage Luleå Balayage blev stort i Sverige för cirka fyra år sedan och tekniken är fortfarande mycket populär. En typ av sling teknik. Balayage är alltså en färgteknik … Continue reading Balayage, Ombre, Sombre, Colormelt, Ecaille och Folieslingor?

Hur återhämtar du dig?

Hjärtligt välkommen till min blogg! Hur återhämtar du dig? När sjunger din själ lite extra? Bilden är tagen från vackra Trollsjön där möts man av sagolik natur. En förtrollande vandring genom dalgången Kärkevagge till Rissajavri (Trollsjön) är ett av mina absoluta skönaste rekreations ställen för återhämtning och kraftsamling. Det får hela mitt system i harmoni … Continue reading Hur återhämtar du dig?

Vill du lära dig mer om

de olika färgteknikerna?

Läs mer om frisyrer och färgteknikerna balayage, ombre, sombre, colormelt, ecaille och folieslingor här>> 

Välkommen till Mind Jonna för nästa behandling.

Välkommen till Mind Jonna

Följ med på en rundvisning

Tack för att du gillar
Mind Jonna på facebook.
Missa inga nya blogginlägg,
erbjudanden och nyheter.