Skäggtrender 2023 barberare Luleå

Jonna Buachan heter jag

och arbetar som frisör och barbere i Luleå.

För många män så är skägget en viktig trend och skäggtrenden är absolut här för att stanna. Fler och fler odlar skägg och skägget är precis som med frisyrer att trender kommer och går.  Vill du vara med i det senaste skäggmodet så är det en fördel att gå till en barberare som har koll på läget. Skäggtrender 2023 barberare luleå

Det är lika viktigt för dig att sköta om ditt skägg som att sköta om ditt hår. Många män ser det som en stunds avkoppling att få sätta sig i barberarstolen. Det är lyx att få en skön behandling och ansning av sitt skägg. Skägget är friare än någonsin nu. Det viktiga är att det passar till det övriga, som kläder, frisyr och ansiktsform. Det som sammanfattar skäggen just nu är att oavsett form är att de ska upplevas välfriserade och ge ett starkt intryck. barberare luleå.

Precis som med hår och frisyrer, så finns det skäggtrender 2023 för skäggbärare.

En skäggstil som kanske inte syns lika ofta på gatorna men är välkänd bland det svenska folket är nu när man låter skägget och mustaschen växa samman och låta det växa en bit under hakan. Denna skäggstil har exempelvis Alexander Bard, som ofta igenkänns just genom hans skägg. Stilen är som sagt inte lika vanlig som att när man är helrakad eller har skäggstubb, men är en av Sveriges mest igenkända på grund av Alexanders medverkan i Idoljuryn. barberare luleå skäggtrender 2021.

Såväl den nedtrimmade machotuffa stubben som det formklippta ”vanliga” helskägget behåller alltjämt sin position.

barberare luleåskäggtrender 2021
 

 Mjukare linjer

En tydlig tendens är dock att de välskurna, hårt markerade linjer vi såg fram tills för något år nu har mjukats upp för skäggtrender 2023 . Nu faller fler för en mer fri och okonstlad styling och endast rakar bort överskottet på kinderna. Man försöker undvika skarpa kanter. Många eftersträvar ett välskött och välformat skägg som inte ser hårdstylat ut. Det är alltså något som varit på gång sedan våren 2020. Skäggtrender 2021 skäggtrender 2021.
barberare luleå
Samma trend ser vi även i hårfrisyrer, där tidigare extremvarianter börjar tappa sin attraktionskraft. Dock är den yttre formklippningen med sax eller trimmer och omhändertagandet med borste och olja minst lika viktigt nu som förr.
 

 

Barberare luleå?

Om du önskar boka enbarberare Luleå är du varmt välkommen till Frisör Luleå Mind Jonna.