Jonna Buachan

Mål och vision för Mind Jonna:

”Jag vill erbjuda tjänster för hela människan.”

  • En högkvalitativ frisörverksamhet
  • Effektiva behandlingsmetoder för inre välbefinnande genom healing.
  • Coaching för att ge dig möjligheten att uppnå dina mål i livet.

 

Utbildningar och certifieringar

Under min karriär har jag genomfört ett stort antal utbildningar av olika slag för att förstärka min kompetens som frisör , coach och healer. Jag har en bred kompetens, gedigen utbildning och erfarenhet för att kunna erbjuda dig som kund tjänster av högsta kvalitet. Ett urval av de utbildningar jag genomfört kan du läsa mer om här:

Gesällbrev – frisörbranschens yrkesbevis

Gesällbrevet som är frisörens huvudsakliga yrkesbevis. En frisör som innehar ett gesällbrev är utbildad inom yrket och har avlagt branschens behörighetsprov gesällprovet. Gesällbrevet slår fast den enskilda frisörens yrkesskicklighet och kunskapsnivå.

Gesällbrevet är Hantverkarnas egen kvalitetsgaranti. Som kund eller anställande företag kan du vara säker på att en hantverkare med Gesällbrev är väl insatt i yrket vilket de visat bland annat genom sitt Gesällprov.

Mästarbrev – högsta beviset på yrkesskicklighet

Vill du verkligen försäkra dig om att du får den bästa behandlingen? I så fall ska du gå till en frisör med Mästarbrev.  Mästarbrevet utfärdas också av Sveriges Hantverksråd och räknas som det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Frisören har vid sidan av ett stort yrkeskunnande och erfarenhet även då pålitlighet som hantverksföretagare. Mästarbrevet är en trygghet för dig som kund och uppdragsgivare.


ICF Accociate Certified Coach

ICF är världens största yrkesförbund för coacher. Certifieringssystemet har som syfte att säkerhetsställa kvalitén på coaching runt om i världen i enlighet med ICF:s etiska standarder och de 11 kärnkompetenserna.

Reikimaster

Utbildad till Reikimaster vilket innebär deltagaren genomfört alla 3 stegen och uppnått den högsta kunskapsnivån inom reikiutbildning. Deltagaren har då även möjlighet att vara lärare inom reiki.

Tack för att du gillar
Mind Jonna på facebook.
Missa inga nya blogginlägg,
erbjudanden och nyheter.